Om Hela Din Hälsa

OM HELA DIN HÄLSA

Hela Din Hälsa

Hela Din Hälsa drivs av mig, Ingrid Asplund. Namnet ”Hela Din Hälsa” valde jag med tanke på mitt holistiska behandlingssätt (holism – att se till helheten) av obalanser.


Jag har varit intresserad och sökt vägen till god hälsa och vad det innebär i olika former sedan tonåren. Under den tiden började jag må allt sämre. Mag- och tarmproblem hade jag haft sedan tidig barndom och svårigheter med inlärning i skolan uttryckte sig i olika kompensationer. Jag drabbades av humörsvängningar, ätstörningar, missundsamhet, sömnproblem, m.m.

Vid 33 års ålder sa kroppen ifrån allt tydligare med domningar i olika kroppsdelar, minnesluckor, badande i svett om nätterna och flera andra symtom. Läkarna hittade inga fel. Idag kanske diagnosen heter utbränd eller hjärnstress – vem vet? Den diagnosen fanns inte då.

Så småningom började jag söka hjälp inom olika alternativa metoder. Slutligen stannade jag upp vid kinesiologins oändliga källa med innehåll av olika metoder. Där prioriterar min egen kropp vilken metod som ska användas för mina obalanser. Självläkning startar då i kroppens olika system.


Vem ska jag lita på om inte mig själv? Det är ju jag som bor i den här kroppen. Det blir individanpassat.

Kinesiologi hade helheten, det innehöll allt. Jag beslöt mig för att utbilda mig själv. År 2000 blev jag diplomerad och kompletterande kurser har följt sen dess, t ex Kost och vikt i balans, Neurologisk teknisk organisation, Hjärt Rytm Variation, Sacrokraniell tekniker osv. Resultatet idag är en ny Ingrid som mår bra och vägen dit har varit lärorik och intressant. Jag delar gärna med mig genom föredrag och demonstrationer av denna metod till grupper och företag.


Verksamheten, Hela Din Hälsa, är stationerad i Västerhaninge. Jag erbjuder även mina tjänster till olika grupper och företag enligt överenskommelse Information angående min verksamhets utförande ges i form av demonstrationer av olika tester samt i bild och muntligt framförande.

Bemer nanoteknik
Bemer nanoteknik
Bemer nanoteknik
Triomed Compact